Bel snel: 0346-250407

Waterwerken Muiden

Waterwerken Huizen Cornab

Aannemingsbedrijf COR NAB B.V. is uw specialist voor waterwerken in Muiden. Dankzij onze ruim 30 jaar ervaring in werken op, in en om het water kunnen wij u uitstekend helpen met verschillende projecten. Groot of klein: er is geen project dat wij niet aankunnen! Hierbij kunt u denken aan verschillende waterbouwkundige werken, zoals het aanbrengen van:

Specialist in waterbouwkundige projecten

Wij hebben ruim 30 jaar ervaring met waterwerken. Wij hebben dan ook veel mooie waterwerken in en om Muiden op naam waar wij erg trots op zijn. Onze waterbouwkundige projecten verzorgen wij altijd van ontwerp tot uitvoering. Hierbij houden we altijd rekening met kwaliteit, veiligheid, arbeidsomstandigheden en het milieu. Verder hebben we een breed scala aan opdrachtgevers voor onze waterwerken, namelijk:

  • Overheidsinstanties;
  • Bouwbedrijven;
  • Ingenieurs- en waterschappen;
  • Projectontwikkelaars;
  • Woningbouw- verenigingen;
  • Particulieren.

Zoekt u een aannemer voor uw waterwerken in Muiden?

Voor al uw waterwerken langs, op en in het water in Muiden bent u bij COR NAB B.V. aan het juiste adres! Van ontwerp tot uitvoering: wij nemen alles voor onze rekening. Neem daarom direct vrijblijvend contact met ons op voor uw mogelijkheden rondom uw geplande waterwerken door een offerte aan te vragen of direct te bellen naar: 0346-250407.

Offerte aanvragen

Cor Nab

Ervaring sinds 1983

Ervaring sinds 1983

Specialist in waterwerken

Specialist in waterwerken

Voor elk type klant

Voor elk type klant

Duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen

Design & Construct

Design & Construct

FSC®, VCA, ISO 9001 & CO2 gecertificeerd

FSC®, VCA, ISO 9001 & CO2 gecertificeerd

COR NAB uw partner van a tot z

Neem contact op >