Bel snel: 0346-250407

Vlonder Amsterdam

Vlonder Cor nab

Wilt u een vlonder aanleggen in uw tuin in Amsterdam? Wij kunnen u hier uitstekend bij helpen! COR NAB B.V. is namelijk een gerenommeerd bedrijf met ruim 30 jaar ervaring op het gebied van waterwerken. Wij hebben gewerkt aan veel mooie projecten in en om Amsterdam. Wij kunnen de aanleg van uw nieuwe vlonder in eigen beheer verzorgen van ontwerp tot uitvoering.

Terras bij uw steiger in Amsterdam aanleggen

Als u een steiger in uw tuin heeft, kunt u deze combineren met een mooie vlonder. Met de aanleg van een vlonder in Amsterdam, zal een gedeelte van uw tuin worden bekleed met hout of kunststof. Zo creëert u een soort terras in uw tuin, dat er overigens erg mooi uit zal zien. Daarbij wordt uw tuinoppervlak ook groter. Het materiaal van de vlonder is verder afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Hout ziet er meestal het mooist uit, terwijl kunststof weer duurzamer is.

Wij leggen graag uw vlonder aan!

De specialisten van COR NAB B.V. leggen graag uw nieuwe vlonder aan in uw tuin in Amsterdam. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel direct naar onze enthousiaste medewerkers. U kunt altijd contact opnemen voor meer informatie of een vrijblijvend advies over uw project.

Offerte aanvragen

Cor Nab

Ervaring sinds 1983

Ervaring sinds 1983

Specialist in waterwerken

Specialist in waterwerken

Voor elk type klant

Voor elk type klant

Duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen

Design & Construct

Design & Construct

FSC®, VCA, ISO 9001 & CO2 gecertificeerd

FSC®, VCA, ISO 9001 & CO2 gecertificeerd

COR NAB uw partner van a tot z

Neem contact op >