Bel snel: 0346-250407

Steiger Amsterdam

Steiger-drijvende-steiger-ijburg-amsterdam-cornabWilt u een steiger aanleggen in Amsterdam? Wij helpen u graag bij het realiseren van uw water project. COR NAB B.V. is namelijk dé specialist op het gebied van waterbouwkundige projecten.

Specialist in ontwerp en uitvoering

Of u nou een steiger wilt bouwen voor een jachthaven of voor uw eigen tuin in Amsterdam… wij werken in opdracht voor zowel particulieren als overheidsinstellingen en bedrijven. Daarbij hebben wij meer dan 30 jaar ervaring met vrijwel iedere soort steiger, van vaste steigers tot drijvende steigers. Verder kunnen wij ook meerdere materialen toepassen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een:

  • Houten steiger
  • Kunststof steiger
  • Steiger met een onderbouw van beton

Aannemer steiger in Amsterdam nodig?

COR NAB B.V. staat bekend om de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding van onze projecten. Wij verzorgen als aannemer zowel ontwerp als uitvoering van uw nieuwe steiger in Amsterdam. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel direct naar: 0346-250407 voor alle mogelijkheden voor uw project. U kunt altijd contact opnemen voor meer informatie over steigers of andere projecten, zoals:

Offerte aanvragen

Cor Nab

Ervaring sinds 1983

Ervaring sinds 1983

Specialist in waterwerken

Specialist in waterwerken

Voor elk type klant

Voor elk type klant

Duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen

Design & Construct

Design & Construct

FSC®, VCA, ISO 9001 & CO2 gecertificeerd

FSC®, VCA, ISO 9001 & CO2 gecertificeerd

COR NAB uw partner van a tot z

Neem contact op >