Bel snel: 0346-250407

Kademuur Amsterdam

Kademuur haven cornab

Voor de aanleg van een hoge kwaliteit kademuur in Amsterdam, moet u bij COR NAB B.V. zijn! Wij zijn een specialist op het gebied van waterwerken en verzorgen al meer dan 30 jaar waterbouwkundige projecten. Door onze uitgebreide ervaring met variërende projecten, zoals het ontwerpen en plaatsen van nieuwe kademuren, kunnen wij uitstekende kwaliteit leveren. Het plaatsen van kademuren is zelfs één van onze expertises!

Kademuur van topkwaliteit

Wellicht wilt u een kademuur plaatsen als afmeerconstructie voor schepen, of simpelweg als verfraaiing ergens in Amsterdam. Het is hoe dan ook belangrijk dat een nieuwe kademuur een zware belasting kan doorstaan, aangezien ze vaak intensief gebruikt worden. Daarnaast moet een kademuur tegenwoordig ook duurzaam zijn, vanwege de toename van het transport over water. Wij garanderen altijd duurzaamheid en maximale belasting. Wij hebben al veel verschillende projecten uitgevoerd. 

Plaats een kademuur in Amsterdam!

Wij ontwerpen en plaatsen graag uw kademuur in Amsterdam. Wij kunnen alles in eigen beheer uitvoeren, zodat het eindresultaat volledig aan uw wensen voldoet. Vraag een vrijblijvende offerte aan of bel direct naar: 0346-250407. Indien u meer informatie of deskundig advies wilt over de constructie van kademuren, kunt u altijd contact opnemen met onze ervaren medewerkers.

Offerte aanvragen

Cor Nab

Ervaring sinds 1983

Ervaring sinds 1983

Specialist in waterwerken

Specialist in waterwerken

Voor elk type klant

Voor elk type klant

Duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen

Design & Construct

Design & Construct

FSC®, VCA, ISO 9001 & CO2 gecertificeerd

FSC®, VCA, ISO 9001 & CO2 gecertificeerd

COR NAB uw partner van a tot z

Neem contact op >