Bel snel: 0346-250407

Vlonder aanleggen

Wilt u een vlonder aanleggen? Dan zijn wij u graag van dienst! COR NAB levert kwalitatief maatwerk op het gebied van waterwerken. Dankzij onze geruime ervaring kunnen wij al onze projecten in eigen beheer uitvoeren. Van ontwerp tot aan de uitvoering: wij regelen het allemaal voor u. Tijdens een project houden we nauw contact met u, zodat u altijd op de hoogte bent van de ontwikkelingen en zodat het eindresultaat voldoet aan uw wensen.

GENIET VAN EEN TERRAS IN UW TUIN!

Het plaatsen van een vlonder brengt de nodige voordelen met zich mee: 

  • een ruimer oppervlakte;
  • voegt waarde toe aan uw tuin;
  • ziet er stijlvol uit;
  • zorgt voor een heerlijk terras aan het water;
  • perfect te combineren met een steiger.

COR NAB kan uitstekend een vlonder aanleggen in uw tuin op deskundige wijze. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij gebruik maken van verschillende materialen, afhankelijk van uw wensen en de situatie ter plaatse. Elk materiaal heeft unieke eigenschappen en voordelen waar u rekening mee moet houden. Wij kunnen u hier uitstekend bji adviseren, zodat uw vlonder 100% bij u en uw tuin past.

ONZE VLONDERS GAAN JAREN MEE

Het aanleggen van vlonders is een klus voor specialisten, zeker wanneer de vlonder in aanraking komt met water. Met de jaren krijgt men vaak last van verzakking of houtrot. Een vlonder van COR NAB is duurzaam en gaat blijft jaren in topconditie. Onze specialisten beginnen met het plaatsen van funderingpalen. Met het oog op de duurzaamheid heeft hardhout hier meestal de voorkeur. Vervolgens worden er dwarsbalken aan de fundering bevestigd. Deze dwarsbalken dragen de vlonderplanken. Regelmatig gebruiken wij Ecoplanks als toplaag van een vlonder. Dit is een hout-combinatieproduct dat door ons op maat gefabriceerd wordt. 

VLONDER AANLEGGEN BIJ UW STEIGER?

Als u een vlonder wilt aanleggen in combinatie met een steiger bent u ook aan het goede adres bij COR NAB. Als expert op het gebied van steigerbouw, kunnen wij op professionele wijze een vlonder in combinatie met een steiger aanleggen. U kunt gegarandeerd jarenlang genieten van ons vakwerk! U kunt contact opnemen over de mogelijkheden met onze specialisten door direct te bellen of een offerte aan te vragen.

Offerte aanvragen

Cor Nab

Ervaring sinds 1983

Ervaring sinds 1983

Specialist in waterwerken

Specialist in waterwerken

Voor elk type klant

Voor elk type klant

Duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen

Design & Construct

Design & Construct

FSC®, VCA, ISO 9001

FSC®, VCA, ISO 9001

COR NAB uw partner van a tot z

Neem contact op >