Bel snel: 0346-250407

Prolock damwand

Prolock damwand CornabAls u de wanden van uw tuin, akker, oever, eiland of haven wilt beschermen, is het belangrijk om de duurzaamheid te vergroten. Een Prolock damwand is hier een ideale oplossing voor. Een Prolock damwand is een oeverbescherming gemaakt van gerecycled kunststof. Projecten waarbij lichte beschoeiingen niet volstaan, worden vaak Prolock damwanden geplaatst. Zoals in (jacht)havens.

100% Gerecycled kunststof

Een Prolock damwand is qua prijs in aanschaf vrijwel gelijk aan een houten damwand, maar de levensverwachting van het materiaal Prolock is maar liefst 50 jaar! Hoewel een damwand van 100% gerecycled kunststof een relatief nieuw product is, hebben wij ruime ervaring in het ontwikkelen en aanleggen ervan.

Wilt u een Prolock damwand aanleggen?

Vraag een offerte aan of bel direct naar: 0346-25 04 07 voor een Prolock damwand. Al vele opdrachtgevers gingen u voor en lieten hun kunststof damwand ontwerpen en plaatsen door de specialisten van COR NAB. Bij ons kunt u bovendien altijd rekenen op een deskundig advies en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden rondom een Prolock damwand, kunt u gerust contact met ons opnemen. Onze deskundige medewerkers helpen u graag!

Offerte aanvragen

Cor Nab

Ervaring sinds 1983

Ervaring sinds 1983

Specialist in waterwerken

Specialist in waterwerken

Voor elk type klant

Voor elk type klant

Duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen

Design & Construct

Design & Construct

COR NAB uw partner van a tot z

Neem contact op >