Bel snel: 0346-250407

Prolock beschoeiing

Prolock beschoeiing door CornabEen Prolock beschoeiing is dé ideale oplossing als u de oevers van uw tuin, oever, akker of eiland wilt behouden. Het is daarbij van essentieel belang om de duurzaamheid ervan te vergroten! Een Prolock beschoeiing is een oeverbescherming van 100% gerecycled kunststof. Deze oeverbescherming is robuust en verantwoordelijk voor het milieu.

Oeverbescherming van kunststof

Een Prolock beschoeiing heeft als grote voordeel dat het een levensduurverwachting heeft van 50 jaar, wat vele malen hoger is dan die van een houten beschoeiing. Hoewel een beschoeiing van kunststof van het type Prolock voor velen nog een relatief onbekend product is, hebben wij veel ervaring met het aanbrengen van deze beschoeiingen. Al vele opdrachtgevers gingen u voor en lieten hun kunststof beschoeiing ontwerpen en plaatsen door de specialisten van COR NAB.

Leg een nieuwe beschoeiing aan van Prolock!

Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel direct naar: 0346-25 04 07 voor een Prolock beschoeiing. Bij ons kunt u bovendien altijd rekenen op een deskundig advies en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden rondom een Prolock beschoeiing, kunt u gerust contact met ons opnemen. Onze deskundige medewerkers zijn u graag van dienst!

Offerte aanvragen

Cor Nab

Ervaring sinds 1983

Ervaring sinds 1983

Specialist in waterwerken

Specialist in waterwerken

Voor elk type klant

Voor elk type klant

Duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen

Design & Construct

Design & Construct

COR NAB uw partner van a tot z

Neem contact op >