Bel snel: 0346-250407

Onderhoud bruggen

Onderhoud-bruggen-defensie-eiland-Cor-nabCOR NAB is meer dan 30 jaar specialist in bruggenbouw, oeverbescherming en andere waterbouwkundige werken. Wij verzorgen kleine projecten zoals de bouw en onderhoud van bruggen (voornamelijk fiets- en voetgangersbruggen). Naast de bouw en het onderhoud van bruggen, zijn wij ook gespecialiseerd in grote projecten zoals de aanleg van jachthavens, plaatsen van damwanden en remmingwerken. Bekijk onze verschillende expertises. Wij werken voor zowel particulieren, als overheidsinstellingen en bedrijven.

Onderhoud van bruggen, vlonders en steigers

Door onze expertise en ervaring kunnen wij precieze zorg dragen voor het onderhoud aan waterwerken, zoals bijvoorbeeld aan bruggen. Lang niet alles is altijd aan complete vervanging toe, en met een vakkundig uitgevoerde renovatie bereikt u hetzelfde resultaat voor een lagere prijs. Tevens beschikken wij over een speciale reinigingsunit om elk object goed te kunnen onderhouden. Voor een goed onderhoud aan bruggen, vlonders en steigers is het daarnaast van belang dat er een goed onderhoudscontract is: zo doen wij op verzoek periodiek onderhoud om grote renovatie werkzaamheden voor u te beperken.

Meer informatie?

Door regelmatig goed onderhoud uit te voeren aan bruggen gaan ze langer mee en blijven ze veilig. COR NAB is een ervaren specialist die dit onderhoud professioneel kan uitvoeren. Wilt u meer informatie of advies over de kosten voor het onderhoud aan bruggen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen! Ook kunt u vrijblijvend een offerte opvragen voor het onderhoud aan bruggen, vlonders of steigers. Wij verzorgen graag uw onderhoudsklussen.

Offerte aanvragen

Cor Nab

Ervaring sinds 1983

Ervaring sinds 1983

Specialist in waterwerken

Specialist in waterwerken

Voor elk type klant

Voor elk type klant

Duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen

Design & Construct

Design & Construct

FSC®, VCA, ISO 9001

FSC®, VCA, ISO 9001

COR NAB uw partner van a tot z

Neem contact op >