Bel snel: 0346-250407

Kunststof damwand

Kunststof damwand plaatsen Een kunststof damwand kan de ideale, zeer duurzame oplossing zijn om uw kade, eiland, akker of oever te voorzien van de nodige bescherming. Een damwand plaatsen zorgt voor bescherming van oevers en kan een groter hoogteverschil overbruggen dan beschoeiingen. Vooral op plaatsen waar veel scheepvaart is, is dit een slimme oplossing. Damwanden worden ook gebruikt in speciale constructies zoals keermuren en stuwen. Zonder damwand zal de oever namelijk beschadigen en afkabbelen. Wij bieden u de perfecte bescherming om dit tegen te gaan!

LEVENSVERWACHTING DAMWAND 50 JAAR!

COR NAB is een aannemingsbedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in grote en kleine waterbouwkundige projecten. Zoals het aanleggen van een kunststof damwand. Wij hebben hier veel ervaring mee, ondanks de relatieve onbekendheid van dit product. Aangezien een kunststof damwand een levensverwachting heeft van ca. 50 jaar (dat is gemiddeld 25 jaar langer dan een houten damwand), is deze materiaalkeuze een zeer goed alternatief voor hout! De materiaalkeuze hangt af van de te overbruggen hoogte, voorkeur en plaatselijke situatie. We helpen u graag met adviezen over de juiste damwand. Daarnaast kunnen wij ook het onderhoud verzorgen. Met onze ervaring van meer dan 30 jaar bent u bij ons zeker aan het goede adres!

KUNSTSTOF DAMWAND AANLEGGEN?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een kunststof damwand? Of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ook bij ons terecht voor andere waterwerken. Of dat nu een duurzame damwand, een steiger of een vlonder is. Wij helpen u graag!

Offerte aanvragen

Cor Nab

Ervaring sinds 1983

Ervaring sinds 1983

Specialist in waterwerken

Specialist in waterwerken

Voor elk type klant

Voor elk type klant

Duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen

Design & Construct

Design & Construct

FSC®, VCA, ISO 9001

FSC®, VCA, ISO 9001

COR NAB uw partner van a tot z

Neem contact op >