Bel snel: 0346-250407

Kademuren

Kademuren in Nootdorp Cor NabVan kademuren tot beschoeiingen en van steigers tot bruggen: in een zeer groot deel van het land komt u onze werken tegen! Dankzij onze ruim 30 jaren ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn bij projecten in, om of op het water. Ook bij het aanbrengen of renoveren van al uw kademuren kunnen wij u uitstekend van dienst zijn! De taak van deze muren is om een oever te beschermen tegen erosie en om instorting van een oever te voorkomen. Vooral bij gebieden met veel scheepvaart is een extra stevige damwand erg belangrijk.

KADEMUREN VAN TOPKWALITEIT

Als oeverbescherming zoals beschoeiing niet toereikend genoeg is, worden damwanden geplaatst. Deze zijn er in verschillende soorten:

  • kademuur;
  • waterkering.

Kademuren worden intensief gebruikt en moeten daarom een zware belasting aankunnen. Door de groei van transport over water zal de rol van deze stenen of betonnen damwanden zich steeds meer toespitsen op de duurzaamheid en de maximale belasting. Onze specialisten houden hier voortdurend rekening mee en hebben bovendien veel ervaring bij het ontwerpen en uitvoeren van de aanleg van een kademuur. Zo garanderen wij u altijd hoge kwaliteit. Bekijk voor voorbeelden ook eens de projecten die wij in het verleden hebben uitgevoerd. 

WIJ LEGGEN GRAAG UW KADEMUUR AAN!

COR NAB is een ware specialist op het gebied van kademuren en kan u daarom goed van dienst zijn. Wij garanderen dat onze oplossingen jarenlang zonder problemen gebruikt kunnen worden en kunnen u tevens van dienst zijn op het gebied van onderhoud en reparatie. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Heeft u nog vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie of advies over kademuren? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen of direct bellen: wij helpen u graag!

Offerte aanvragen

Cor Nab

Ervaring sinds 1983

Ervaring sinds 1983

Specialist in waterwerken

Specialist in waterwerken

Voor elk type klant

Voor elk type klant

Duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen

Design & Construct

Design & Construct

FSC®, VCA, ISO 9001

FSC®, VCA, ISO 9001

COR NAB uw partner van a tot z

Neem contact op >