Bel snel: 0346-250407

Houten steiger

Houten-steiger-CORNABWoont u aan het water? En denkt u weleens aan het plaatsen van een houten steiger? Dan bent u bij COR NAB aan het juiste adres! Wij zijn al meer dan 30 jaar specialist in werken langs, op en in het water. Wij bouwen houten steigers en bruggen voor zowel particulieren als overheidsinstellingen en bedrijven. Wij kunnen dus ook een houten steiger bouwen in uw tuin. Ook voor een mooi of uniek ontwerp kunt u bij ons terecht.

Specialist in steigers

Wij zijn trots op onze ruime ervaring in het ontwerpen en plaatsen van een houten steiger. De meest voorkomende steiger is van hout gemaakt. Van een houten steiger tot het aanleggen van remmingwerken of een haven en plaatsen van damwanden… COR NAB heeft een uitgebreide portfolio van geleverde werken! Doe gerust een indruk op van onze geleverde werken.

Meer informatie over een houten steiger?

Wilt u meer informatie over een nieuwe, houten steiger? Of wilt u meer weten over de verschillende toepassingen van een houten steiger? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of offerte. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden. 

Offerte aanvragen

Cor Nab

Ervaring sinds 1983

Ervaring sinds 1983

Specialist in waterwerken

Specialist in waterwerken

Voor elk type klant

Voor elk type klant

Duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen

Design & Construct

Design & Construct

FSC®, VCA, ISO 9001

FSC®, VCA, ISO 9001

COR NAB uw partner van a tot z

Neem contact op >