Bel snel: 0346-250407

Houten damwand

Zoekt u een geschikte aannemer voor het plaatsen van een houten damwand in uw tuin, park of eiland? Dan bent u bij COR NAB aan het goede adres! Wij ontwerpen, ontwikkelen, realiseren én plaatsen uw damwand deskundig en snel. Aangezien wij jarenlang ervaring hebben op dit gebied, kunnen wij u daarom uitstekend adviseren over alle mogelijkheden rondom een nieuwe, houten damwand van topkwaliteit.
 

Aanvragen van een damwand bij Cornab


 

VERBETER UW OEVER MET EEN HOUTEN DAMWAND!

Een houten damwand aanbrengen kan een ingrijpende klus zijn. Wij nemen u deze klus graag uit handen. Het grote voordeel van een goede damwand is het behoud van uw oever. Deze kan zonder namelijk gaan afkabbelen. Bij COR NAB werken wij uitsluitend met de beste kwaliteit hardhout.
Hardhout wordt op dit moment nog het meest toegepast voor:

Houten damwand CornabHet gebruik van hardhout zorgt voor een natuurlijk uiterlijk en heeft een lange levensduur. Damwanden kunnen een groter hoogteverschil overbruggen dan beschoeiingen. Op plekken met veel scheepvaart is dit dus een zeer geschikte oplossing. Het is ook mogelijk om damwanden van staal of kunststof te plaatsen. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring en daarom kunnen wij u kwaliteit garanderen! Voor advies kunt u altijd bij ons aankloppen en indien nodig kunnen wij ook het onderhoud van uw damwand verzorgen.

ADVIES EN INFORMATIE NODIG?

Wij informeren u graag over alle mogelijkheden rondom een nieuwe, houten damwand en hoe wij u van dienst kunnen zijn met dit karwei. Neem gerust contact met ons op, bel direct naar 0346-250407 of vraag een offerte aan voor een houten damwand. Wij staan u graag te woord!

Offerte aanvragen

Cor Nab

Ervaring sinds 1983

Ervaring sinds 1983

Specialist in waterwerken

Specialist in waterwerken

Voor elk type klant

Voor elk type klant

Duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen

Design & Construct

Design & Construct

COR NAB uw partner van a tot z

Neem contact op >