Bel snel: 0346-250407

Drijvende steiger

Drijvende-steiger-cornabDrijvende steigers zie je steeds vaker bij watersportverenigingen, jachthavens maar ook industriële havens. Het aanleggen van zo'n steiger lijkt misschien een eenvoudige oplossing, maar het is een ingewikkelde klus. Voordat u een drijvende steiger kunt aanleggen, zijn constructieberekeningen, concepten ontwikkelen én goede afspraken maken zeer belangrijk.

Een drijvende stijger laten plaatsen

Wanneer er wisselende waterstanden zijn, zoals in jachthavens, worden vaak drijvende steigers gebruikt. COR NAB is uw specialist op het gebied van waterconstructies. Wij hebben ervaring met het aanleggen van jachthavens, vlonders en drijvende steigers.

Stijger op maat gemaakt

Stijgers van COR NAB worden volledig op maat gemaakt. Op die manier past de stijger altijd binnen de bestaande situatie. Uiteraard besteden wij ook aandacht aan de afwerking. Zo kunt u kiezen tussen een houten stijger of een kunststof stijger. Indien u dat wenst, kunnen wij de aanlegstijger afwerken met stootblokken, zodat uw boot of schip niet beschadigd bij het aanleggen. 

Wie zijn onze opdrachtgevers?

In de loop der jaren hebben wij regelmatig drijvende steigers aangelegd voor veel opdrachtgevers. Wij worden daarnaast ook vaak ingeschakeld voor andere waterbouwkundige projecten. Onze opdrachtgevers zijn:

  • Overheidsinstanties
  • Bouwbedrijven
  • Ingenieursbureaus
  • Woningcorporaties
  • Projectontwikkelaars

Meer informatie over uw drijvende steiger?

Wilt u een drijvende steiger en bent u op zoek naar dé specialist voor deze klus? Bel of stuur ons een e-mail voor een vrijblijvende afspraak of offerte.

Offerte aanvragen

Cor Nab

Ervaring sinds 1983

Ervaring sinds 1983

Specialist in waterwerken

Specialist in waterwerken

Voor elk type klant

Voor elk type klant

Duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen

Design & Construct

Design & Construct

FSC®, VCA, ISO 9001

FSC®, VCA, ISO 9001

COR NAB uw partner van a tot z

Neem contact op >