Bel snel: 0346-250407

Damwanden

Damwanden Zeeland harbourvillage CornabHet aanbrengen van damwanden een expertise van COR NAB. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij alles over damwanden plaatsen, zodat deze erg lang meegaat. Een damwand is net zoals een beschoeiing bedoeld om de oever te beschermen tegen afkabbelen. Het grootste verschil tussen beiden is dat een beschoeiing vaak wordt toegepast op plekken waar weinig scheepvaart is en dat damwanden een groter hoogte verschil kunnen overbruggen.

Damwand materialen

Damwanden plaatsen wij uitsluitend met het juiste materieel, onder de juiste hoek en met voldoende ankerpunten. Op deze manier voorkomen we verzakkingen en instortingen, zodat de damwand jarenlang meegat. De juiste plaatsing van een damwand is net zo belangrijk als de keuze van het materiaal. U kunt kiezen voor damwanden van:

Bij COR NAB weten we precies in welke situatie een materiaal geschikt is. Ook kunnen wij u uitgebreid informeren over de voor- en nadelen van elk materiaal.

Wij bouwen graag uw damwanden!

Indien u damwanden wilt aanleggen als oeverbescherming, grondkering of als kademuur, helpen wij u graag. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring en kunnen daarom de kwaliteit van onze damwanden garanderen. Daarnaast kunnen wij desgewenst het onderhoud van uw damwand verzorgen. Op deze manier kunt u hoge kosten voor het vervangen van damwanden voorkomen en gaat uw damwand nóg langer mee!

Cor Nab B.V.

Vraag bij ons vrijblijvend een offerte aan of bel direct naar: 0346-25 04 07 om uw mogelijkheden voor damwanden te bespreken. Ook wanneer u eerst meer informatie of advies over damwanden of over onze werkwijze wilt, kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij kijken graag naar wat wij voor u kunnen betekenen.

Offerte aanvragen

Cor Nab

Ervaring sinds 1983

Ervaring sinds 1983

Specialist in waterwerken

Specialist in waterwerken

Voor elk type klant

Voor elk type klant

Duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen

Design & Construct

Design & Construct

FSC®, VCA, ISO 9001

FSC®, VCA, ISO 9001

COR NAB uw partner van a tot z

Neem contact op >