Bel snel: 0346-250407

Damwand vervangen

Damwand vervangen door CornabEen damwand vervangen is soms nodig om de constructie betrouwbaar te houden. Heeft uw damwand zijn langste tijd gehad? Is uw kunststof damwand in het verleden niet goed geplaatst? Of is uw damwand onvoldoende verankerd? Dan zult u helaas uw damwand moeten vervangen. Deze problemen veroorzaken namelijk verzakking. De professionals van COR NAB B.V.  kunnen uw damwand op de juiste wijze vervangen, zodat u in de toekomst geen ongemak meer zult ondervinden.

Hoge kwaliteit damwand

Als wij een damwand plaatsen of vervangen kunt u kiezen uit meerdere materialen, namelijk: hout, kunststof, beton of staal. Daarnaast is de keuze van het materiaal net zo belangrijk als het plaatsen of vervangen van een houten, kunststof, betonnen of stalen damwand. Vooral de verankering van de damwand is zeer belangrijk. Onze specialisten verankeren de damwanden daarom diep in de oever onder de juiste hoek en met voldoende ankerpunten. Zo bent u bij ons verzekerd van een stabiele damwandconstructie!

Laat uw damwand snel en vakkundig vervangen!

COR NAB B.V. is uw specialist op het gebied van grond- en waterwerken en bruggenbouw. Wij zijn een gerenommeerd bedrijf dat met meer dan 30 jaar ervaring een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding kan garanderen voor bijvoorbeeld het vervangen van uw damwand. Vraag snel een vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op voor uw mogelijkheden over het vervangen van een damwand. Op onze website kunt u meerdere voorbeelden vinden van duurzame damwandconstructies die door ons zijn samengesteld. 

Offerte aanvragen

Cor Nab

Ervaring sinds 1983

Ervaring sinds 1983

Specialist in waterwerken

Specialist in waterwerken

Voor elk type klant

Voor elk type klant

Duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen

Design & Construct

Design & Construct

COR NAB uw partner van a tot z

Neem contact op >