Bel snel: 0346-250407

Damwand plaatsen

Damwand plaatsen CornabEen damwand plaatsen zorgt voor bescherming van uw oever tegen afkabbelen. Het is te vergelijken met beschoeiing, maar een damwand is beter geschikt voor hoogteverschillen en plekken waar veel scheepvaart is.  Wilt u een damwand plaatsen? COR NAB neemt u graag het werk uit handen. Als u een damwand laat plaatsen door onze specialisten, zult u verzekerd zijn van een mooi uitziende en stabiele damwandconstructie!

GEDEGEN DAMWANDTECHNIEK

Bij het plaatsen van een damwand heeft u verschillende keuzes voor wat betreft het materiaal van de damwandconstructie. Graad adviseren wij over de mogelijkheden en materialen. Wat is de beste constructie? Wel of niet verankeren? Onder welke hoek plaatsen? Alle kennis hebben wij in huis. Wij plaatsen damwanden altijd volgens strikte bouwkundige richtlijnen. Zo garanderen wij u een stabiele, goed uitziende damwand conform uw wensen, waar u jarenlang plezier van heeft.

RUIME ERVARING MET PLAATSEN VAN DAMWANDEN

Met onze ervaring van ruim 30 jaar leveren we u maatwerk van hoogstaande kwaliteit. Wij kunnen indien gewenst ook het onderhoud aan uw damwanden verzorgen. Het plaatsen van een damwand is geschikt voor veel toepassingen, met name voor:

  • beschermen van uw oever en/of tuin;
  • keerwanden;
  • grondkering;
  • waterkering.

Bekijk ook eens de voorbeelden van onze damwandconstructies.

DAMWAND PLAATSEN? NEEM CONTACT OP!

Als u een damwand wilt plaatsen, zijn wij u graag van dienst! Vraag een offerte aan of bel direct met onze specialisten. Verder is de keuze van het materiaal van de damwand nét zo belangrijk als de constructie van een damwand. Wij kunnen u adviseren over alle mogelijkheden, dus neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak of meer informatie. Wij staan u graag te woord!

Offerte aanvragen

Cor Nab

Ervaring sinds 1983

Ervaring sinds 1983

Specialist in waterwerken

Specialist in waterwerken

Voor elk type klant

Voor elk type klant

Duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen

Design & Construct

Design & Construct

FSC®, VCA, ISO 9001

FSC®, VCA, ISO 9001

COR NAB uw partner van a tot z

Neem contact op >