Bel snel: 0346-250407

Beschoeiing vervangen

Beschoeiing vervangen CornabOm uw tuin, akker of eiland langs het water te beschermen kunt een beschoeiing laten plaatsen. Een beschoeiing die niet goed is geplaatst, zal na een tijd gaan verzakken. Dit zorgt voor veel ongemak en kosten, aangezien u de beschoeiing moet vervangen of herstellen. Is dit bij u het geval? COR NAB B.V. is u graag tot dienst. Wij zijn namelijk specialist in waterbouwkundige projecten en geven een garantie voor hoge kwaliteit en dus jarenlang plezier!

Materialen voor nieuwe beschoeiingen

Bij het vervangen van uw beschoeiing heeft u bij ons keuze uit meerdere materialen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor:

  • Hardhout (betuining)
  • Beton
  • Staal
  • Kunststof

Elk materiaal heeft zijn unieke eigenschappen en voordelen. Zo is hardhout erg populair vanwege de natuurlijke uitstraling. Terwijl beton erg duurzaam en onderhoudsarm is en kunststof makkelijk toepasbaar is, erg lang meegaat en amper gevoelig is voor vocht, belasting en weersinvloeden.

Ervaring met materialen

Wat voor materiaal u ook kiest bij het vervangen van uw beschoeiingbij COR NAB hebben we ruime ervaring met elk materiaal. Zo zult u gegarandeerd uw tuin, akker of eiland lang behouden. Bekijk voor voorbeelden van ons werk ook eens de projecten die wij hebben uitgevoerd.

Beschoeiing vervangen door COR NAB B.V.

Met bijna 30 jaar ervaring helpen wij u graag uw beschoeiing op vakkundige wijze te vervangen. Dankzij onze expertise kunnen we een beschoeiing onder de juiste hoek plaatsen, zodat deze niet gaat verzakken. Op deze manier garanderen we duurzame kwaliteit! Naast het vervangen van uw beschoeiing, kunnen wij ook andere oeverbeschermingen aanbrengen. Zoals bijvoorbeeld kademuren of damwanden. Vraag daarom gerust een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij bespreken graag alle mogelijkheden en geven u graag een passend advies.

Offerte aanvragen

Cor Nab

Ervaring sinds 1983

Ervaring sinds 1983

Specialist in waterwerken

Specialist in waterwerken

Voor elk type klant

Voor elk type klant

Duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen

Design & Construct

Design & Construct

COR NAB uw partner van a tot z

Neem contact op >