Bel snel: 0346-250407

Beschoeiing plaatsen

Beschoeiing plaatsen Cornabbv.nl Wilt u beschoeiing plaatsen om uw oever te beschermen? Wij plaatsen dit graag voor u! Met een nieuwe beschoeiing kunt u de kwaliteit van bijvoorbeeld uw tuin, akker, oever, eiland of stadspark verhogen en de waterkant beschermen. Onze specialisten nemen u het werk graag uit handen en ontwerpen en komen deze op de juiste manier plaatsen.

De voordelen van een beschoeiing

Met een beschoeiing wordt afkabbelen of instorten van oevers voorkomen. Hiermee zorgen we ervoor dat uw tuin niet langzaam kleiner wordt, of verhogen we deze juist. Ook bij vijvers en sloten is het zeer raadzaam om beschoeiingen te laten plaatsen.

WAAROM EEN NIEUWE BESCHOEIING PLAATSEN?

U kunt profiteren van vele voordelen als u een nieuwe beschoeiing gaat plaatsen. De oevers zullen namelijk niet afkabbelen of zelfs instorten en worden zo lang behouden. Daarbij zijn er nog vele extra voordelen waar u van kunt genieten: extra vierkante meters, een mooi niveauverschil, meerwaarde van uw tuin, etc... De specialisten van Cor Nab hebben meer dan 30 jaar ervaring met oeverbescherming en waterbouwkundige projecten. Hierdoor kunnen wij de oeverbescherming op de juiste manier plaatsen. Op deze manier voorkomen wij dat de beschoeiing gaat verzakken en kunt u jarenlang genieten van uw oeverbescherming.

BESCHERM UW WATERKANT!

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over het plaatsen van een beschoeiing. U kunt een vrijblijvende afspraak maken om uw mogelijkheden te bespreken. Er zijn namelijk verschillende materialen waar wij mee werken. Welk materiaal het meest geschikt is, is van een aantal factoren afhankelijk. Wij adviseren u graag over de voordelen van elk materiaal. Wilt u zo snel mogelijk een nieuwe beschoeiing laten plaatsen? Vraag dan een offerte aan of bel direct met onze enthousiaste medewerkers!

Offerte aanvragen

Cor Nab

Ervaring sinds 1983

Ervaring sinds 1983

Specialist in waterwerken

Specialist in waterwerken

Voor elk type klant

Voor elk type klant

Duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen

Design & Construct

Design & Construct

COR NAB uw partner van a tot z

Neem contact op >