Bel snel: 0346-250407

Over Ons

COR NAB is een familiebedrijf dat al meer dan 30 jaar meedraait. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het werken langs, op én in het water en heeft op het gebied van waterwerken al vele uitdagingen overwonnen. Met een diversiteit aan opdrachtgevers en projecten kunnen wij ons met recht een specialist noemen op het gebied van waterwerken.

Geschiedenis

Ons bedrijf is in 1983 opgericht door COR NAB. In 2013 heeft hij het stokje overgedragen aan zijn dochters. Deze vernieuwing van de organisatie was een bewuste stap om het bedrijf ‘te laten meebewegen’ op de golven van de tijd. Bij COR NAB zijn we er trots op onszelf nog steeds een familiebedrijf te mogen noemen. Er zijn immers maar weinig bedrijven die dit jubileum halen en nog veel minder die dit als familiebedrijf halen.

Innovatie en ontwikkeling

Water is beweging, daarom is het voor een aannemer die gespecialiseerd is in waterwerken logisch om ook in beweging te blijven. Niet alleen door een interne vernieuwing, maar natuurlijk ook door ons dienstenpakket met de tijd mee te laten gaan. Zo is ons dienstenpakket in de loop der jaren uitgebreid, waardoor wij ons ontwikkeld hebben van traditioneel uitvoerder van projecten tot een proactieve projectpartner.

Oplossingen van A tot Z uitgevoerd

Uniek in onze werkwijze is dat wij een totaalpakket aanbieden. Wij bouwen niet alleen waterwerken; wij regelen alles voor u. Van ontwerp, berekeningen en vergunningstekeningen, constructie en zelfs het onderhoud, wij voeren alles in eigen beheer uit en leveren op deze manier keer op keer kwalitatief maatwerk. Voor elk project kunnen wij adviseren en oplossingen bieden.

Klantgericht

Onze klanten staan bij ons centraal, dit uit zich in onze werkwijze. Zo is er  regelmatig overleg met onze klanten gedurende het hele traject. En werken we samen met onze klanten zodat het eindresultaat écht past bij hun wensen en eisen. Deze samenwerking is de sleutel tot succes. Combineer dat met goede communicatie, innovatie en een goede prijs-kwaliteit verhouding en u heeft de formule van COR NAB.

Duurzaam ondernemen

Niet alleen de effectiviteit van oplossingen zijn voor ons belangrijk, maar ook de duurzaamheid van deze oplossingen. Met het gebruik van duurzame materialen en het hanteren van milieuvriendelijke werkwijzen geven wij gehoor aan de groeiende vraag van onze opdrachtgevers om oplossingen die duurzaam en milieuvriendelijk zijn.

Ons werk

Veel van ons werk is terug te vinden binnen een straal van 80 km rond Utrecht. Zo hebben wij projecten uitgevoerd in Amsterdam, Amersfoort, Hilversum, Huizen, Woerden en Zeist. Maar ook buiten deze regio weten steeds meer opdrachtgevers – overheidsinstanties, bouwbedrijven, ingenieurs- en waterschappen, projectontwikkelaars, woningbouwverenigingen en particulieren – ons bedrijf te vinden.
 

 

Cor Nab

Ervaring sinds 1983

Ervaring sinds 1983

Specialist in waterwerken

Specialist in waterwerken

Voor elk type klant

Voor elk type klant

Duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen

Design & Construct

Design & Construct

COR NAB uw partner van a tot z

Neem contact op >