Bel snel: 0346-250407

Steigers

Steigers

Steigers worden gebruikt om te recreëren en om boten, sloepen of schepen aan af te meren. Het is van belang dat een steiger stevig is gebouwd, dit om losraken van de kant, verzakkingen en doorbuigen van planken te voorkomen.

Vaste en drijvende steigers

In de praktijk bestaan er vaste en drijvende steigers. Drijvende steigers worden vaak gebruikt wanneer er sprake is van wisselende waterstanden in bijvoorbeeld jachthavens. Hoewel houten steigers het meest voorkomen, zien we dat er in dit soort havens steeds vaker gebruik wordt gemaakt van kunststof steigers.

Niet alleen jachthavens hebben steigers. Steeds vaker word er bij een woning gekozen voor een steiger aan de waterzijde, al dan niet gecombineerd met en vlonder, wat je kunt zien als een terras aan de waterkant.

Steigers laten bouwen

Welke toepassing u ook in gedachte heeft, met de expertise van COR NAB krijgt u altijd een steiger van hoge kwaliteit. Met onze jarenlange ervaring kunnen we functionele steigers bouwen die lang meegaan.

Onderhoud van uw steigers

Ook voor het jaarlijks onderhoud kunt u bij COR NAB terecht. Nooit meer een groene en/of gladde steiger zonder dat u er iets voor hoeft te doen.

Neem contact op >

COR NAB uw partner van a tot z

Neem contact op >