Bel snel: 0346-250407

Onderhoud

Onderhoud

De levensduur van uw waterwerken kunt u aanzienlijk verlengen door regelmatig onderhoud te plegen. Dit kan ook de kosten op lange termijn terugdringen, omdat er minder vaak volledig vervangen hoeft te worden. Om deze reden biedt COR NAB meerjarige onderhoudsplannen aan.
 

Voorkom problemen door slijtage

Waterbouwkundige werken zijn onderhevig aan slijtage, weersinvloeden, schimmels, algen en vocht. Hierdoor kunnen in verloop van tijd problemen ontstaan wanneer er geen of niet voldoende onderhoud wordt gepleegd. Een grote reparatie kan voor veel overlast zorgen en u veel geld kosten. Dat is te voorkomen met regelmatig onderhoud dat wij kunnen vaststellen in een meerjarig onderhoudsplan. Zo weet u exact op welke termijn u voor welke kosten komt te staan.
 

Gladde en vieze steigers behoren tot het verleden

Hoe fijn kan het zijn als u zich geen zorgen meer hoeft te maken over het reinigen van uw vlonders?
Bijna iedereen met steigers en/of vlonders ervaart de nadelige gevolgen van hardhout. Hout is een zeer mooi en natuurlijk product, maar heeft de eigenschap dat er vocht, algen en schimmels op en in gaan zitten. Hierdoor wordt het oppervlak groen en glad. Door het hout te behandelen met een product dat algen en schimmels doodt zult u ervaren dat het groen en de gladheid door algen en schimmels tot het verleden behoort. Het product, AlgaVelan, dat wij toepassen is 100% natuurlijk en niet schadelijk voor de natuur. Het goed onderhouden van uw vlonders of steiger draagt bij aan een aanzienlijke levensduur verlenging. COR NAB kan voor u dit product aanbrengen. Voor wie een regulier onderhoud wenst bieden wij ook onderhoudscontracten op maat, zodat u te allen tijde een schone steiger heeft. Bel of mail ons voor de mogelijkheden.  

Vakkundig onderhoud

Door onze ruime ervaring met verschillende waterbouwkundige werken kunnen wij vakkundig onderhoud verzorgen. Of u nu onderhoud nodig heeft voor uw brug, steigers of damwanden, wij zorgen ervoor dat het onderhoud met oog voor detail uitgevoerd wordt.

Neem contact op >

COR NAB uw partner van a tot z

Neem contact op >