Bel snel: 0346-250407

Design & Construct

Design & Construct

Voor het ontwerpen van diverse waterwerken kunt u bij ons terecht. Met tekenaars en constructeurs die gespecialiseerd zijn in de waterbouw kunnen wij uw project volledig verzorgen van ontwerp tot uitvoering. Wij hebben verschillende ontwerpen op onze naam staan. Wat uw project ook is, wij kunnen het design verzorgen.

Maatwerk oplossingen

Wij geloven dat de sleutel tot succes samenwerking is, daarom staat u als klant centraal in onze werkwijze. Gedurende het hele traject overleggen we met u over het ontwerp en de uiteindelijke uitvoering, zodat u tevreden bent met het resultaat. Onze designers werken uw project met veel enthousiasme tot in de puntjes uit. Daarna coördineren wij natuurlijk ook de bouw van uw project, zodat u altijd één vast aanspreekpunt heeft.

Wij leveren hoge kwaliteit voor een uitstekende prijs. Hierdoor hebben wij al een grote hoeveelheid projecten voor diverse bedrijven mogen uitvoeren. Al meer dan 30 jaar zijn wij succesvol actief op het gebied van waterwerken en waterbouw.

Innovatie en klantfocus

Bijna alle waterwerkuitdagingen hebben wij al een keer overwonnen, daarom behoren veel oplossingen ondertussen tot onze standaard dienstverlening. Maar ook wanneer u specifieke wensen en eisen heeft kunnen wij u van dienst zijn. Wij denken met u mee en adviseren u, zodat u altijd een resultaat krijgt waar u tevreden over bent.

Neem contact op >

COR NAB uw partner van a tot z

Neem contact op >