Bel snel: 0346-250407

Bruggen

Bruggen

Bruggen zijn er in talloze soorten en maten, maar ze hebben één ding gemeen: ze verbinden. Vooral in Nederland, waar we echt samen leven met water, kan het niet anders dan dat er veel mooie bruggen te vinden zijn. Zonder bruggen in Nederland zou onze mobiliteit beperkt zijn.

Ervaring met materialen

Gedurende de jaren dat COR NAB bestaat hebben wij dan ook veel ervaring opgedaan met het maken en renoveren van verschillende soorten fiets- en voetgangersbruggen. In de loop van de tijd hebben we kennis opgebouwd over het gebruik van verschillende materialen zoals:

  • Hout
  • Staal
  • Beton
  • Composiet
  • Kunststof

Van ontwerp tot uitvoering

Onze specialisatie is niet alleen beperkt tot het bouwen, repareren of onderhouden van verschillende soorten bruggen. Bij COR NAB zijn we ook al jaren actief bezig met het ontwerpen van diverse constructies. Doordat wij ervaring hebben met alle aspecten van een brug, van ontwerp tot constructie en alle nazorg, kunnen wij gedegen advies geven. Hierbij baseren wij ons op de unieke situatie van elk project.

Maatwerk bruggen

Een brug bouwen is maatwerk: elke situatie is weer anders en daar kunnen wij goed op inspelen met onze kennis en expertise. Wij kunnen u adviseren over het ontwerp en de materiaalkeuze. Daarnaast kunnen wij beoordelen en berekenen of uw wensen in de praktijk haalbaar zijn. Op deze manier bent u verzekerd van een succesvol project.

Neem contact op >

COR NAB uw partner van a tot z

Neem contact op >